Nieuws

Blog

07
17

Van jouw eerste gedachte tot een compleet ingericht woning of kantoor.

Dat is in één zin antwoord op jouw behoefte. Want jij hebt in gedachte precies voor ogen hoe jij jouw huis of kantoor graag gerealiseerd ziet worden. Nietwaar? Tijd om jouw idee in kaart te brengen en te realiseren. Maar hoe ziet dat proces er uit? Hoe specifiek en concreet word je dan?

De tafel in die hoek, de keuken daar en meerdere niveau’s of plateaus in de woonkamer. Zo specifiek ik het hier omschrijf, wil jij terugzien in een ontwerp voor jouw woning. De kleine details die maken het verschil en geven een inzicht hoe uw woning of kantoor gebouwd wordt.

 

Van de eerste schets naar een volledig ingerichte kantine

De kamer toch nog anders indelen? Het ontwerp passen we aan zodat jij er van uit kan gaan dat jouw idee ook echt uitmuntend en uniek wordt.

Zit jij al lange tijd met een idee om jouw bedrijfspand te laten ontwerpen? Niet een standaard pand, maar een ontwerp die volledig naar jouw zin is. Ontwerp samen met onze designer de bouwkavel met specificaties, die jouw klanten, werknemers en jijzelf zullen verbazen.

 

Een ruimte bouwen of verbouwen?

Krijg een beeld en gevoel bij wat jij in gedachte heb? Badkamer of keuken verbouwen en helemaal naar wens laten worden? Ontdek wat ontwerp en projectinrichting voor jou gaat opleveren.

Van een schets van je kantoor, kantine tot je compleet ingerichte loods en bijbehorende werkkamers. We laten je een stijlvol ontwerp zien en gaan bij akkoord op dit ontwerp aan de slag met de realisatie van het ontwerp.

 

Uitgebreid netwerk met partners die samen jouw ontwerp realiseren

Dat houdt in dat we met behulp van onze uitgebreide netwerk een beroep doen op onze partners. Samen met onze partners starten we met de aanleg van het door uw gewenste gebouw. Concreet betekent dit alles wat tussen het ontwerp en het ontwerp gerealiseerd wordt. Tot aan de laatste inrichting en decoratie, die uw woning of kantoor tot perfectie maken.

 

Ben jij klaar om jouw gedachte en woorden nu eindelijk eens een keer om te zetten naar daden?

Kies voor een interieur en exterieur design en krijg een concreet beeld bij jouw wensen. Loop als het ware door je ontwerp heen en krijg gevoel bij hoe jouw ontwerp in werkelijkheid gerealiseerd gaat worden.

Bespreek wat jij in gedachte hebt en kom vrijblijvende sparren over jouw interior en/of exterior design

 

Samen brainstormen

 

TERUG NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT

Maak een afspraak?