Slide Image
Slide Image
Slide Image
Ribbon

Een website op maat

Als je een website laat maken, verwacht je een website met een fraaie vormgeving die vloeiend werkt. Maar we beseffen dat een mooie website niet alleen genoeg is. Er is meer nodig om online resultaat te halen. Daarom werken we samen met marketing partners en SEO-specialisten. Zij kijken vanaf het eerste concept van de website mee, zodat de basisstructuur en de look and feel van jouw website goed vorm wordt gegeven.

 Daar blijft het niet bij, we gaan verder. De website is onderdeel van het complete verhaal van jouw bedrijf. Jouw website moet volledig afgestemd zijn op de gecreëerde huisstijl. Een website moet aansluiten bij de uitstraling van jouw bedrijf; van het interieur, de bedrijfswagen tot het logo. Ook daar zorgen we voor.

 We maken geen gebruik van standaard thema’s of sjablonen. Elke website is maatwerk en bouwen we op vanaf de grond. Zo weet je zeker dat jouw website snel is, aansluit op behoeften en de website zo wordt zoals jij die voor ogen hebt : een website die resultaat haalt.

Een succesvolle website in

Een succesvolle website in
1
Strategie
Een goede online strategie is belangrijk om resultaat te halen. Zo kunnen we de juiste doelen opstellen en de juiste stappen bepalen om die te halen . We gaan de huidige statistieken van jouw website analyseren en doen uitgebreid onderzoek naar jouw doelgroep. Die gegevens gebruiken we om de beste website te bouwen. Een sterk concept is onmisbaar bij het halen van jouw doelen. We ontwikkelen een online identiteit, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook werkt.
2
Design
Voordat we jouw website ontwerpen, maken we eerst een wireframe. Een wireframe is de bouwtekening, de basis van jouw website. In deze tekening stemmen we techniek en design optimaal af. We bepalen de ideale structuur, het hoofdmenu en de pagina indeling van jouw nieuwe website. We gebruiken onze creativiteit die past bij jouw identiteit, gecombineerd met de nieuwste technieken.
3
Techniek
Na akkoord van het wireframe, gaan we jouw website bouwen. We zorgen voor een snelle, overzichtelijke website. Gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoeker staat voorop, zodat hij eenvoudig de informatie vindt die hij zoekt. Voor een goede vindbaarheid is het belangrijk dat de techniek voldoet aan de laatste richtlijnen van Google. Ook daar zorgen we voor.
4
Content
Goede en effectieve websiteteksten zorgen dat je bovenaan in Google staat en dat jouw websitebezoeker verleidt wordt om een offerte aan te vragen, contact op te nemen of jouw product te kopen. Het is belangrijk dat jouw content aansluit op de vragen en behoeften van jouw doelgroep. We helpen met een goede contentstrategie, maar nemen, als je wilt, ook het schrijven van alle websiteteksten graag uit handen.
5
Launch
Voordat de website live gaat, kun je de website bekijken in een testomgeving. We testen de website zorgvuldig op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. We voeren een SEO-check uit, zodat je geen posities in Google verliest en minder bezoekers krijgt. Nadat alle content is toegevoegd (teksten en beeldmateriaal) en jij tevreden bent, lanceren we de website. Eventueel doen we dat samen met een lanceringscampagne op social media en via jouw nieuwsbrief.
6
Marketing
Na de livegang begint het meeste werk pas: hoe zorg je dat je bovenaan in Google staat? Hoe zet je social media in om jouw doelgroep te bereiken? En hoe zorg je dat websitebezoekers overtuigd worden om klant te worden? Kortom: hoe zorg je dat jouw website zoveel mogelijk relevante bezoekers krijgt die klant willen worden? Wij helpen je met hogere posities in Google en goede, creatieve campagnes op social media.
7
Onderhoud
Ook na oplevering van jouw website kun je op ons rekenen. We blijven met je meedenken over de verbetering van jouw website en zorgen op de achtergrond dat de website soepel blijft werken. We zorgen dat de website altijd veilig en up-to-date is. We voeren continu updates uit en monitoren de resultaten van jouw website voortdurend.