Nieuws

Blog

12
31

Wat een jaar!

2020…. zal een historisch jaar blijven met een flinke doorschieter in 2021. Een jaar waarin we weer geduld moesten leren krijgen en onzekerheid ongeveer op nummer 1 stond. Werken, leren, omdenken en tegelijkertijd ook leven. Wat ons  vooral is opgevallen dat opgeven voor veel ondernemers echt ‘niet’ bestaat. Dat het mensdom flexibel is. We zijn trots op ons onze Nederlandse mentaliteit en zagen vooral, doorzetters, inspirators en motivators rond ons heen. Klanten met lef. Die dwars door de crisis heen beslissingen hebben genomen met een onbekende uitkomst. Verantwoordelijk nemen in ’t kwadraat. Daar hebben we mee mogen samenwerken om het maximale uit dit jaar te halen. Onwijs mooi om binnen deze processen het voortouw te hebben mogen nemen. Of waar een luisterend oor of een goed advies heel zinvol bleek. We hebben genoten van teamwork met soms zwaar getroffen klanten.

 

Voor onze studio was het een bijzonder jaar. Een onzeker begin. Daar waar binnen onze branche collega’s zijn omgevallen zagen wij binnen onze studio  groei op alle disciplines. Ongekend! Iets om dankbaar voor te zijn. Ook hebben we binnen onze organisatie de financiële afdeling kunnen versterken. Desirée is met meer dan 35 jaar ervaring een kei in haar vak. Een verrijking voor ons team. En we zijn op zoek naar meer nieuwe collega’s! Beginnend met een ervaren Webdeveloper. Check de vacatures.

 

Inmiddels is Dick ook met zijn geliefde Carolien getrouwd. Dick: We kijken terug op een mooie dag. Wat hebben we ongelofelijk veel kaarten en attenties ontvangen. Het heeft ons een moment stil gezet. Wat doet een ouderwetse kaart of bericht soms veel.

 

Dankbaar kijken we terug naar een onzeker jaar. En vooruit naar een nieuw jaar. Met of zonder mondkapje, met of zonder Coronascherm, met of zonder 1,5 meter. Zolang we het maar samen mogen doen. Vooral nu is daarbij de zegen van Boven meer dan nodig. Let goed op elkaar.

 

Bedankt en tot 2021.

 

Arie en Dick

TERUG NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT

Maak een afspraak?