Nieuws

Blog

01
28

Groot nieuws op komst bij Studio Arie van der Meer!

Studio Arie van der Meer bestaat 25 jaar. Wat vliegt de tijd! Al 25 jaar staan wij garant voor creatief en kwalitatief maatwerk in regio Zeeland. En dat hebben we natuurlijk te danken aan onze trouwe klanten en partners. Wij kunnen jullie niet genoeg bedanken voor deze mooie jaren. Maar er is groot nieuws op komst!

De laatste jaren is onze studio gegroeid. Ons team heeft zich uitgebreid, en met elke nieuwe medewerker en partner haalden we nieuwe kennis en expertise in huis. Zo konden we steeds meer voor onze klanten uit handen nemen, van designs tot websites en zelfs interieurdesign. Beter dan ooit kunnen wij nu het totaalplaatje van jouw bedrijf verzorgen. En daar zijn we trots op. Wij helpen niet alleen onze klanten groeien, maar groeien ook met jullie mee.

Met deze groei ontstonden ook nieuwe dromen. Ons team durfde groter te denken, ambitieuzer. Hoe kunnen we wat wij goed doen, nóg beter doen? Daaruit ontstond een idee. Onze studio gaat dit jaar een nieuw hoofdstuk in. Groter, professioneler en ambitieuzer, maar met diezelfde betrokkenheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit die ons onze trouwe klanten heeft opgeleverd. Dezelfde kern, maar een nieuw uiterlijk. Ben jij klaar voor onze volgende stap?

Wij kunnen bijna niet wachten om je meer te vertellen! Tot die tijd zien we je graag tegemoet bij Studio Arie van der Meer.

 

TERUG NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT

Maak een afspraak?